Do Splitu míří luxusní lodě


ubytování Chorvatsko

Ve Splitu ani po hlavní turistické sezóně nebude nuda. Do tohoto úžasného města na chorvatském pobřeží totiž v říjnu zamíří překrásné luxusní jachty. Pokud si chcete užít Chorvatsku mimo hlavní sezónu, obdivovat krásy Splitu a být svědky úžasné podívané, využijte tuto jedinečnou příležitost a dorazte sem v období konání této jedinečné jachtařské show.

Croya Charter Show poprvé ve Splitu

Mezinárodní výstava jachet Croya Charter Show se bude konat ve Splitu od 4. do 6. října 2024 vůbec poprvé ve své historii a bude součástí Splitského jachtařského festivalu. Sejdou se na ní charteroví agenti z celého světa a budou tu předvedeny jedny z nejexkluzivnějších jachet, které jsou k dispozici k charterovým plavbám v Chorvatsku. Předvede se zde na 50 motorových jachet, plachetnic i luxusních katamaránů se stálou posádkou v délce od 20 do 55 metrů, které jsou dostupné k pronájmu v Chorvatsku.

Jachta

Představení luxusních charterových lodí

Celá tato akce má propojit odborníky z charterových společností a námořních agentur. Cílem je podpořit rozvoj nejprestižnějšího segmentu chorvatského námořního cestovního ruchu. Součástí budou i semináře a představení kulinářského umění kuchařů na exkluzivních jachtách. Budou představeny členové stálých posádek a slovo budou mít i kapitáni.

Chorvatsko: destinace pro bohaté?

Chorvatsko je díky svému dlouhému pobřeží a úchvatnému křišťálově čistému moři jedním z největších majitelů charterových flotil na celém světě. Co se ale týče nabídky luxusních jachet s posádkou pro hosty s vysokými výdaji, kteří si jachty pronajímají prostřednictvím agentů, v tom trochu zaostává. Jedná se o poměrně důležitou mezeru na trhu, kterou má tato jachtařská show pomoci zmenšit a chorvatské pobřeží by se tak mělo začít propagovat také jako jachtařská destinace pro bohatší klientelu.

Ohodnoťte
ČTĚTĚ:   Jak na jachting v Chorvatsku? Je to snažší, než si myslíte!
Klikněte přes kterou službu chcete vložit komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


publikováno: Zář 2024, Kategorie : Chorvatsko