Jezte v Chorvatsku jako doma. Bez předražených restaurací a bez námahy


ubytování Chorvatsko

Chorvatsko, tak trochu letní sídlo většiny Čechů, jehož popularita vůbec neklesá. A není divu. Krásné moře plné oblázků, mušlí a ryb, pohostinní místní, kteří často umí česky, pohodlný dojezd autem i autobusem a mnoho možností, kde se ubytovat. Přestože část turistů už dnes volí hotely s all inclusive službou, valná většina lidí se stále ubytovává v kempech, apartmánech či karavanech. Zde si i vaří vlastní jídlo, díky kterému mohou ušetřit spoustu peněz, které lze smysluplně využít například na výlety po okolí, nebo koupání v moři. Toto vaření však není vždycky úplně pohodlné. Buď zabere mnoho času, který se Vám na dovolené přeci jen chce trávit trochu jinak, než vymýšlet co a z jakých surovin budete každý den vařit.
hamham knedlík
Určitě se vám také nebude chtít tahat s sebou těžké konzervy, které jsou navíc chuťově velmi podprůměrné. Ještě můžete zvolit sušené polévky a nudle ze sáčku. Ty jsou skladné a rychle připravené, ale po pár dnech vám začnou lézt krkem, a navíc je v nich spousta konzervantů, které nejsou ideální pro vás, ani pro děti. Navíc jste přece přijeli na dovolenou, a ne na neplacenou kuchařskou brigádu.

Pokud se nechcete, nebo nemůžete denně stravovat v kvalitní chorvatské restauraci, navrhujeme vám další alternativu. Vyzkoušejte trvanlivé hotovky ve funkčním obalu, které ohřejete za 10 minut, je to ideální jídlo na cesty. Vyberte si až ze sto hlavních jídel a polévek,uvařených profesionálními kuchaři v kvalitě domácího jídla.
hamham jídlo
Jídla nejsou degradována náhražkami poctivých surovin, ani konzervací a sterilací. Jejich příprava je velmi jednoduchá, přímo v obalu je vložíte do hrnce s horkou vodou a prohřejete třeba 4 různá jídla najednou. V nabídce si najde každý něco svého. Ať už jste milovníci lehčích jídel, které se do letního počasí vyloženě hodí, nebo si chcete dát pořádnou českou klasiku po namáhavém dni. Za pár minut můžete mít na talíři hovězí guláš, rajskou, svíčkovou, moravského vrabce či buchtičky s krémem. Díky těmto jídlům si můžete dopřát až jeden den dovolené navíc a i
rodina bude v pohodě, protože si celkem jistě pochutná na kvalitním jídle. Užijte si více času u moře a na výletech a méně v kuchyni.

ČTĚTĚ:   Chorvatsko v roce 2019 bude znovu číslo jedna pro České turisty

Hotová jídla od hamham.cz jsou balena buď ve varném sáčku, nebo v zapékacích miskách.
Sáčky jsou praktické a velmi odolné, dobře skladné. Návody k přípravě hotovek na dovolenou naleznete zde. Pokrmy jsou vařené z kvalitních surovin bez náhražek a odpovídají veškerým normám. Chutnají skvěle, protože nejsou zkaženy konzervanty a sterilováním.
Přesto je jejich trvanlivost minimálně 45 dní. Vyberte si své oblíbené jídlo a užijte si bezstarostnou dovolenou!

Sleva na hotovky na cestu

Na jídla na dovolenou jsme pro Vás zařídili slevový kupón v hodnotě 200 Kč a rozvoz zdarma v rámci rozvozových tras hamham.cz. Slevový kupón získáte zde.
hamham špagety

Jezte v Chorvatsku jako doma. Bez předražených restaurací a bez námahy
5 (100%) 4 hlas[ů]

11 Responses to Jezte v Chorvatsku jako doma. Bez předražených restaurací a bez námahy

  1. Máme rádi CHORVATSKO

    V článku je odkaz na 200,- slevu pro čtenáře Máme rádi CHORVATSKO tak toho využijte !

  2. Marie Štofková

    Za ty ceny hotovek si radeji ty těstoviny uvařím.. pro 4 lidi mě to vyjde o hodně levněji.. nestojím u sporáku hodiny… během půl hoďky máme hotovo.. střídáme se s manželem.. zajedem si i do restaurace a super grilovaní… maso krásně dovezeme zmrzlé jezdíme na Istrii méně km kvůli pejskům. Za 7- 10 dní se nikomu nic nestane jíst lehčí stravu. Nezlob te se na mě ale pro 4 – 6 osob se ty vaše hotovky neplatí…

  3. Karolina Vernerová

    Vidím problém v tom,že musí být skladovány v chladu.

  4. Josef Jarmara

    V klasické termo lednici do auta to cestu do Chorvatska vydrží – vyzkoušeno.

  5. Milan Štěpánek

    Jet na dovolenou s instantním žrádlem… Ty vole…

  6. Renata Svojanovská

    Když jedu na dovolenou,tak se s nějakým vařením vůbec nezdržuju.Max.uvařím kafe☺ Na dovču si jedu odpočinout.

  7. Petr Vrána

    autem muzes jet rychleji a min prestavek nez busem.. bo i na jeden zatah neni problem.. jinak termoforni tasku za par korun a k tomu za par korun sacky (vaky) chladici.. je tam gel predd cestou zamrazit par hodin a vydrzi 6-8 h +- + termo udrzi dyl chlad.. neni problem (Y)

  8. Hamham.cz

    Instantní potraviny jsou dehydrované – sušené potraviny. To jídla hamham.cz rozhodně nejsou! Okuste a uvidíte. (neplést si s významem anglického slova „instant“ – ihned připravený)

  9. Hamham.cz

    Vrátím se opět k té pohodě, co už jsem zde uváděl. Vždy mít něco po ruce, když se vrátíte unavení z výletu, pláže = pohoda.

  10. Hamham.cz

    Odpočinek je to, co chceme všichni. A uznáte, že jít s dětmi do restaurace přímo z pláže může být spíše za trest. Nikomu nevnucujeme naše poctivá jídla na plnou penzi, ale mít v apartmánu vždy po ruce skvělé rychlé jídlo = pohoda.

  11. Hamham.cz

    Renata Svojanovská Naše jídla právě nejsou konzervy a ani se s nimi nedají srovnávat. Nejlepší je ochutnat. Dopravu máme stále zdarma.

Klikněte přes kterou službu chcete vložit komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


publikováno: Čvn 2018, Kategorie : Aktuality z Chorvatska